Dreamfall Chapters nás na Kickstarteru žádá o pomoc

Tvůrci hry potřebují k jejímu dokončení 850 000 dolarů.

Ragnar Tørnquist je muž svého slova a když před pár měsíci tvrdil, že se hodlá prostřednictvím Kickstarteru obrátit na nás hráče, abychom mu pomohli s financováním nového Dreamfallu, myslel to zcela vážně. A tak se nyní na Kickstarteru pokračování série The Longest Journey, které nese název Dreamfall Chapters: The Longest Journey opravdu objevilo.

Tørnquist a jeho studio Red Thread Games žádají o 850 000 dolarů mimo jiné proto, že nejsou zaštítěni žádným distributorem, což jim na jedné straně sice zajišťuje absolutní tvůrčí svobodu, ale na straně druhé to s sebou nese financování veškerých nákladů na výrobu z vlastní respektive hráčovy kapsy. Co tedy můžeme za své peníze očekávat?

  • Intenzivní a komplexní příběh, který pokračuje ve vyprávění The Longest Journey a zároveň ho završuje.
  • Detailní interaktivní prostředí, které kombinuje kyberpunk, fantasy a svět snů.
  • Tři hratelné postavy.
  • 3D point and click adventuru se zábavnými hádankami pro všechny adventurní nadšence.

Dreamfall Chapters: The Longest Journey má vyjít na PC v listopadu 2014, ale pochopitelně pouze za předpokladu, že se podaří vybrat požadovanou částku peněz. Ale to by se současnou sumou blížící se 200 000 dolarům a 29 dny do konce neměl být žádný problém.

Vypadá to, že adventury na Kickstarteru táhnou nebo jen mají velice věrné fanoušky. Pokud se mezi ně řadíte i vy a chcete tvůrcům taky něco málo přispět, pak směřujte své kroky sem.

Zdroj: Kickstarter

Váš názor Další článek: Krásnější obrázky z The Elder Scrolls V: Skyrim jen tak neuvidíte

Témata článku: , , , , , , , , , , ,