Druhá sezóna Apex Legends přináší spoustu novinek a změnu na mapě

Apex se konečně rozjíždí se zajímavým obsahem?

První sezóna battle royale hitu Apex Legends rozhodně neukázala moc a počet aktivních hráčů začal pomalu ale jistě klesat. Na letošní výstavě E3 se ale tvůrci předvedli s druhou sezónou a po nových trailerech to vypadá, že by se titul mohl konečně opět postavit na nohy. 

Dvojice trailerů ukazuje všechny změny a novinky, kterých se máme už od 2. července dočkat a je toho opravdu hodně. Tak předně, dorazí zbrusu nová legenda, inženýrka Wattson, která bude umět stavit přenosné energetické bariéry. To by mělo být k nezaplacení v případech, kdy bude muset tým bránit určitou pozici nebo vymýšlet léčku na nic netušící nepřátele. 

V trailerech se potichu láká také na další postavu jménem Crypto, což by mohla být další legenda v pořadí. O té ale prozatím nevíme zhola nic. 

Velmi viditelnou změnou bude destrukce jedné z oblastí mapy, díky které se stanou přístupná zcela nová místa a obnoví se i několik dříve vyprahlých oblastí. Tvůrci se tak inspirují změnami ve stylu Fortnite a trošku oživí mapu. Peckovým nápadem je také narušení energetické bariéry, kvůli které se do mapy vrhne všemožná zvěř, jako létající draci a kolosy jménem Leviathan, které bylo prozatím možné vidět jen v dálce. To by mělo oživit dění a hratelnost.

Samozřejmostí je i celá řada nových oblečků, skinů, zbraní a dalších přídavků díky Battle Passu. Jsme zvědavi.

Váš názor Další článek: Fenomén Auto Chess: přichází další vlna po žánru battle royale?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,