Druhá sezóna netflixového Zaklínače odhaluje herecké posily. Vesemir chybí

Kdo všechno doplní soupisku herců ve druhé sezóně Geraltova dobrodružství?

Po nějaké té šuškandě nám tvůrci seriálového Zaklínače oficiálně odhalili herecké zastoupení druhé sezóny netflixového hitu. Ta bude plná nových tvářích, především pak dalších zaklínačů, se kterými se seznámíme v pevnosti Kaer Morhen. Pojďme se ale podívat blíže. 

Samozřejmostí je pětice hrdinů a herců, kteří se vrací z první sezóna. Je to Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Anna Shaffer a Joey Batey. Kdo dál? Yasen Atour si zahraje zaklínače Coena, který trénoval Ciri v boji na mečích, Agnes Bjorn se zhostí role Vereeny, mocné Bruxy. Paul Bullion si zahraje zaklínače Lamberta, známého také hráčům. Už dříve potvrzený Kristopher Hivju se ujme role prokletého Nivellena, dánský herec Thue Ersted Rasmussen propůjčí svůj herecký um dalšímu zaklínači - Eskelovi. 

Máme tu i pár dalších nováčků. Aisha Fabienne Ross si zahraje čarodějku Lydii a Mecia Simson se ujme role elfky Francescy. Jediný, kdo zatím chybí je spekulovaný Mark Hammil, kterému prý byla nabídnuta role Vesemira. To ale pravděpodobně ještě není zcela oficiálně potvrzené, takže si na to počkejme. 

Na křesle režiséra uvidíme Sarah O'Gorman, Eda Bazalgetta, Stephana Surjika či Greetu Patel. Druhá sezóna se očekává někdy v příštím roce. 

Váš názor Další článek: HyperX Cloud Flight S: prostorově a zcela bez drátů | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,