Druhý přídavek k LOTR Online zdarma

Z uživatelského hlediska příjemný koncept zdarma stažitelných expanzí populárnímu MMORPG Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zatím vychází. Již druhý přídavek nazvaný Book 10: The City of the Kings, jenž bude dostupný 21. srpna, hodlá kromě stovky úkolů přidat rovněž zcela nový systém reputace, výměnného obchodu a především nový mód pro PvP souboje. Zde jsou vypíchnuty ty hlavní novinky uvedené v tiskové zprávě:

  

  • Epický příběh podpořený jeho devátou kapitolou v minulém přídavku Shores of Evendim bude pokračovat prostřednictvím rovné stovky nových úkolů jak pro jednoho hráče, tak pro společenstva. Podaří se s pomocí Hraničářů oslabit sílící vliv Angmaru?
  • Zajímavý PvP mód Monster play se mění v Legendary play – hráči se v novém systému může přenést do lokace Ettenmoors a tak se vtělit jak do role páchnoucího skřeta, tak mocného hraničáře, kterým může přidělovat dovednosti apod., jako v regulérní hře.
  • Poprvé se představuje Critter play a s ní i možnost sledovat Středozemí z perspektivy kuřete, veverky a dalších drobných živočichů prohánějících se po světě. Inu invenci se meze nekladou, jen aby hráče nezašlápl kamzík.
  • Nový systém reputace bude hráči sčítat dobré a zlé skutky z pohledu každé rasy Středozemě zvlášť. Pověst bude záviset na úspěšnosti splněných úkolů a zabíjejí specifických monster. Přidaný výměnný systém zase umožní měnit v bitvách získané trofeje za speciální vybavení a lepší dopravní prostředky.
  • Samozřejmostí je vyladění uživatelského rozhraní a herní mechaniky, jež se má opět o kousek přiblížit vizi dokonalého MMORPG.
  •    

    Váš názor Další článek: Ubisoft bude natáčet filmy

    Témata článku: , , , ,