Druhým ex-Ensemble studiem je Bonfire

Už od pondělí je známo, že se polovina bývalých zaměstnanců Ensemble Studios rozhodla vytáhnout si nůž ze zad, a založit nové studio. Osud zbývajících programátorů, designerů, PR agentů (a další setsakra důležité verbeže) však zůstával skryt za neoblíbeným "no comment". S tím je však nyní konec.

Na světlo světa se totiž dostala zpráva, že ostatní lidé ze zrušeného studia také nehodlají otálet, a své schonposti propůjčí nově vzniklému Bonfire Studios, jenž sídlí v texaském Dallasu. Zaměstnanci tohoto studia jsou přitom složeni výhradně z ex-Ensembláků, přičemž v současné době pracují na dosud neohlášené hře.

Její představení světu by mělo proběhnout pravděpodobně v několika málo následujících týdnech. Kdy konkrétně se tak stane, však lidé z Bonfire sveřepě tají.

"Studio Ensemble disponovalo skupinou nadmíru talentovaných pracovníků," uvedl David Rippy, CEO Bonfire Studios, a dodal. "A naše studio je složeno pouze z těch nejlepších z nejlepších. Firma Ensemble byla jedním z mála studií, které disponovalo dvěma 'áčkovými' týmy."

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: DIRT 2 ještě letos

Témata článku: , , , ,