Dubnové Doupě ve znamení Brothers in Arms a Gran Turismo 4

Exkluzivní recenze válečné akce Brothers in Arms vévodí dubnovému Doupěti, které se na stáncích objeví již příští týden 30. března. Kromě Bratrů ve zbrani, kteří se vyjímají také na obálce, jsme podrobně otestovali také další herní pecky současnosti - SW: Republic Commando, Freedom Force 2, The Sims 2: Univerzita nebo Nascar SimRacing. Na 100 stranách přinášíme první screenshoty a informace o Call of Duty 2, rubrice preview vévodí první dojmy hned tří strategických her, které se budou již brzy ucházet o vaši přízeň. Ať již ale mluvíme o Empire Earth 2, Imperial Glory nebo Cossacks 2, ve všech případech se jedná o nadprůměrné a nadějné herní kousky. Aby toho nebylo málo, vyzpovídali jsme také tvůrce "božské" strategie Black and White 2. Bude nás role boha bavit více než v prvním díle?

Další měsíc v redakci se nesl také v rovině hledání a tápání. Jaká je ideální hra? Existuje? A pokud ano, jak vypadá? V rozsáhlém tématu čísla se mimo jiné dozvíte, jak vypadá dokonalá hra podle současných trendů. Blíží se nám Apríl, a tak jsme pro vás připravili také odlehčený a vážně/nevážně pojatý speciál Jak překonat nudnou hru? Konzolová část redakce se stejně jako v minulém čísle rozhodla udělit absolutní hodnocení. Vyvolenou hrou bylo Gran Turismo 4, které je prostě a jednoduše nejlepší závodní hra všech dob. Na další konzolové pecky je přitom zaděláno, a zejména připravovaný Metal Gear Ac!d (čeká vás jeho preview) vypadá více než zajímavě!

Nechybí přitom ani další DVD příloha, která je tentokrát nabitá novinkami. Kromě dvou online her (Ragnarok Online & Anarchy Online), které si můžete vychutnat zcela zdarma, přinášíme také vlastní ukázky natočené při hraní nejnovějších her, nový cheater, pravidelný progamingový pořad společnosti Progamers, stejně jako úvodní video letošního World Cyber Games 2005, které u nás zaštiťuje firma eSports.

Dubnové Doupě se objeví na stáncích již 30. března v běžných variantách - 100 stran čtení za 29 Kč a 100 stran + DVD za 79 Kč.

Zdroj: Vlastní

Váš názor Další článek: Electronic Arts žhaví hráče na moderní souboje

Témata článku: , , , , , , , , ,