Duke Nukem Forever opět pokročil, prý

Vyjde? Nevyjde? Kdo ví. Každopádně, dění okolo nového Duka začíná být pomalu ale jistě nudné a stereotypní. Vývojáři neustále tvrdí jak vývoj hry skvěle odsýpá, přičemž ale nejsou schopni herní obci poskytnout víceméně žádnou konkrétní ukázku. Čas od času se tak objeví nějaký ten artwork, či nicneříkající trailer a život zase vesele plyne dál.

S vydáním Duke Nukem 3D, coby arkády na XBLA, se však ve fanoušcích rozhořela stará láska a ti začali opět lačnit po jakýchkoliv, i neprůkazných, informacích. V průběhu interview pro TeamXbox se tak ředitel 3D Realms, George Broussard, znovu rozpovídal o chystaném pokračování a nezapoměl se zmínit ani o tom, jak vývoj "skvěle odsýpá".

"Skutečně nám to skvěle odsýpá. V současné době máme připraveno několik hodin perfektně vybalancované hry. I nadále však probíhá testování a shromažďování informací. Jednotlivé kousky skládačky ovšem konečně zapadjí do sebe. Pravděpodobně nikdy jsem ještě nebyl tak šťastný, či vzrušený, ohledně hry, jako jsem právě teď."

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Video: Lara Croft a další

Témata článku: , , , , , ,