Důležitá aktualizace pro PS4 je venku, přináší spoustu novinek

Před několika dny jsme vás informovali o tom, že aktualizace firmwaru konzole Playstation 4 s číslovkou 1.70 dorazí koncem dubna. Dnes je aktualizace oficiálně dostupná a Sony vypustilo kompletní seznam změn.

Pokud vlastníte konzoli PS4, už by se vám měla aktualizace vesele instalovat. Ta přinese spoustu novinek a vylepšení nejen pro samotnou konzoli PS4, ale také handheld PS Vita a mobilní aplikaci PS App. Pojďme se tedy podívat, co všechno dostanete.

O aplikaci pro editaci vašich herních záběrů jménem SHAREfactory už víte z našeho předchozího zpravodajství. Kromě této vychytávky patří mezi zásadní novinky také možnost automatického předstažení her a především odstranění HDCP bloku, takže ode dneška můžete vesele streamovat a nahrávat přímo přes HDMI.

To ale není vše. Nově lze exportovat obrázky a videa na USB flash disk, což ještě rozšíří možnosti sdílení a využití mediálních obsahu. Také jsme se dočkali streamování v rozlišení 720p s možností archivace, a to jak na Twitchi, tak Ustreamu.

Mezi poslední maličkosti patří nové možnosti při využití tlačítka SHARE, nové nastavení pro ovladač Dualshock 4 a rozšířené nastavení sekce přátel, trofejí či kamerky.

Co se týče aktualizací pro PS Vitu a PS App, na handheldu se rozrostly možnosti nastavení funkce Remote Play, do mobilní aplikace pak přibyly push notifikace, rozšířené možnosti práce se seznamem přátel a další malé dodatky.

Diskuze (4) Další článek: Oficiální trailer na zombie survival titul H1Z1 straší

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,