Dvacítka screenshotů z české verze NHL 2003!

Dnes vám přinášíme skutečnou lahůdku v podobě čerstvých screenshotů z české verze hokejové simulace NHL 2003, která by se měla již 10. října dočkat oficiálního vydání a co nevidět se tak objeví na pultech českých obchodů. Snad tedy před tímto jistě významným datem nepohrdnete malým předkrmem, který jsme pro vás tentokráte ukuchtili!

Rok co rok se každý podzim dočkají všichni fanoušci sportu, a hokeje pak zvláště, nového dílu série NHL společnosti EA Sports. Byť letošní ročník nepřinese v zásadě žádné revoluční novinky, opět se dočkáme mnoha méně či více významných inovací. Tou první má být znatelné vylepšení brankářů. Z nudně postávajících panáků se tak mají vyklubat skutečné opory svých týmů, které se navíc podobají i chovají stejně jako jejich skutečně žijící kolegové. To v překladu znamená, že budou schopni nejen chytit takřka každou střelu, ale stejně jako skuteční lidé udělat chybu, dostat "hloupý" gól a tak podobně. Tedy bezpochyby další posun kupředu.

Vylepšení se však dočkají také kličky a blafáky, větší důraz bude kladen na nové hráče, kterým bude určen propracovaný tutorial. A samozřejmě netřeba pochybovat o tom, že NHL 2003 bude opět graficky dokonalejší než jeho rok starý kolega. Jistě jsem nevyjmenoval vše, co s sebou NHL 2003 přinese a tak mi nezbývá než vás odkázat na naše preview, shrnující všechny známé informace o letošním ročníku série, či první dojmy z nedávno vypuštěné demoverze.

Nyní se již nenechejte rušit a vychutnejte si slibovanou dvacítku nových screenshotů z české verze hry!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Váš názor Další článek: 4 screenshoty ze hry Grom

Témata článku: , , , , , ,