Dvojice nových obrázků STALKER: Shadows of Chernobyl

Oficiální stránky připravované a v současnosti jedné z nejočekávanějších FPS STALKER: Shadows of Chernobyl byly obohaceny o dvojici nových obrázků. I ty opět potvrzují vysokou grafickou úroveň hry (vizuální zpracování je vůbec tím, čím se tvůrci velmi pyšní), která bude jednou z hlavních lákadel tvůrčího týmu GSC Game World (známého hrami Cossacks: European Wars, Codename: Outbreak a American Conques).

 

Pro připomenutí ještě nedávno zveřejněné informace o HW požadavcích hry. STALKER by se měl svižně pohybovat na procesoru o taktu 1,4 GHz, 256 MB RAM s grafickou kartou na úrovni GeForce 4. Nižší konfigurace sice mají šanci, ale hráči se na nich budou muset spokojit s horšími detaily a absencí speciálních funkcí moderních karet.

Co se týče hry samotné, měla by disponovat neuvěřitelnou hratelností 70 - 100 hodin. I ti největší rychlíci u ní stráví minimálně třicet hodin. Může za to v rozhovoru několikrát zmiňovaná nelineárnost a volnost. Hra vás vpustí do daného sektoru a v něm si budete moci dělat, co uznáte za vhodné. Střílet po všem, co se hýbe, prozkoumávat artefakty nebo se snažit komunikovat s ostatními STALKERy. Více informací o hře najdete v našem obsáhlém rozhovoru.

Související informace (STALKER: Shadows of Chernobyl):
Homepage hry: http://www.STALKER-game.com
Výrobce hry: GSC Game World
Distributor hry: Russobit-M / THQ
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2004

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Driver 3 - první in-game screeny

Témata článku: , , , , , , , , , , ,