Dvojice obchodů poukazuje na možný PS4 port Beyond: Two Souls

Po The Last of Us bychom se mohli dočkat dalšího skoku PS3 exkluzivity na modernějšího kolegu. Tentokrát by mělo jít o dílko Quantic Dream.

Beyond: Two Souls byl při zmínce o PS4 skloňován už několikrát, především díky tomu, že se port objevil v profilu jednoho z programátorů. Nyní přichází další indicie, že se chystá předělávka. Dva německé obchody, Alcom a World of Games, mají Beyond: Two Souls uvedeny pro PS4.

Zatímco první web hlásí, že by se port mohl objevit na trhu v září letošního roku, druhý má zatím uveden rok 2014 celkově. To ostatně dobře sedí i s časovou osou oznámení The Last of Us: Remastered. Ten byl oficiálně odhalen teprve v dubnu letošního roku, vychází přitom už teď v červenci.

Beyond na PS4 dává smysl také z toho důvodu, že studio Quantic Dream patří mezi přední vývojáře pod taktovkou Sony, kteří dostali konzoli PS4 s velkým předstihem. Kromě zcela nových projektů tedy dost možná připravovali i PS4 porty her existujících. Minimálně tedy Beyond. Uvidíme, kdy dorazí potvrzení.

Váš názor Další článek: Nové záběry z Borderlands: The Pre-Sequel přibližují Wilhelma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,