PC | RPG

Dvoudiskový Mass Effect na cestě

Sledujete-li dění okolo her alespoň jedním přivřeným očkem jistě jste zaznamenali skutečnost, že je na příští měsíc naplánováno vydání velkého množství titulů. Odpověď na otázku proč tomu tak je sice neznáme, avšak můžeme nabídnout alespoň pohled na další hru, která se rozhodla pro entrée v nejkratším měsíci kalendářního roku.

 

Neočekávajte však žádné nové jméno, jedná se totiž o úspěšné akční RPG Mass Effect od tvůrčího týmu BioWare. Negativní kritikou téměř netknutou space operu tak čeká reinkernace, a to rovnou ve speciální dvoudiskové edici, která krom hry samotné nabídne rovněž dokument, trailery, soundtrack a speciální galerie mapující nelehký vývoj.

Aby toho ale nebylo málo, připravili si kluci programátorští ještě jeden bonus. Součástí balení se tak stane zatím jediný DLC pack Bring Down the Sky (rozšiřující titul o nový svět a rasu, a nabízející přes 90 minut dodatečného hraní), který je ke stažení z Xbox Live již od března minulého roku. Tohle všechno přitom může být vaše za nicotných $19.99 (cca 400,- Kč).

 

Nicméně, pouze za předpokladu, že žijete v Severní Americe, kde je již kompilace k dispozici formou předprodeje v tamějším internetovém obchodu GameStop. Zda-li se edice dostane i do Evropy je prozatím bohužel ve hvězdách. Avšak neztrácejme naději.

Zdroj: GameStop

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: RPG
Výrobce: BioWare | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 22. listopadu 2007
Váš názor Další článek: Galerie: Tom Clancy’s H.A.W.X.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,