Dying Light 2 nabídne na PlayStationu 5 trojici různých grafických nastavení

Na poslední generaci konzolí není nic neobvyklého, že si hráči mohou vybrat z různých grafických módů. Dying Light 2 bude mít rovnou 3.

Dnes už bývá docela běžné, že si u konzolových verzí her můžete vybrat, jestli preferujete vyšší rozlišení nebo větší počet snímků za vteřinu. Jinak to nebude ani u Dying Light 2: Stay Human, které vychází už 4. února. 

S nastavením na Resolution mód vám hra poběží v rozlišení 4K. Oproti tomu je tady již tradičně i Performance mód, který zaručuje stabilních 60 FPS. V tomhle případě vývojáři uvádějí 60+ FPS, takže se počet snímků za vteřinu může vyšplhat ještě výše, ale klesat by neměl pod uvedenou hranici. Do třetice tady máme ještě Quality mód, který se soustředí na vylepšení grafických efektů a spolu s ním se zapne i ray tracing. 

Je docela škoda, že kromě Performance módu není uvedeno, na kolik FPS hra při ostatních nastaveních poběží. Předpokládáme, že budou cílit na 30 FPS, což bývá při Resolution módech standard. Jak velké jsou mezi módy rozdíly. se můžete přesvědčit v ukázkovém videu.

Zdroj: wccftech

Diskuze (1) Další článek: Switch verze zombie akce Dying Light 2 se opozdí. Počkáme si půl roku navíc

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,