PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Dying Light není kopií Mirror's Edge a Dead Island, tvrdí producent

Chystaná zombie akce Dying Light se již pomalu chystá na svět a výrobci tak chtějí o hru vzbudit zájem všemožnými prostředky. V tomto případě se snaží své dílko i více odlišit.

Producent titulu Dying Light, Tymon Smektala, ze studia Techland se nechal slyšet, že jejich připravovaná hra bude mnohem akčnější, než například Mirror's Edge nebo Dead Island, což je dvojice her, ke kterým se novinka neustále přirovnává.

Myslím, že je předběžné ry hry srovnávat. Podíváte-li se na hru, jsou tam zombíci a boj nablízko, což dozajista připomíná Dead Island. Když se podíváte podruhé a uvidíte mnoho volného pohybu, otevřené prostředí a parkour, bude to Mirror's Edge," řekl Smektala.

Samozřejmě tento popis je v pořádku, protože vyzdvihuje hlavní aspekty hry, ale v porovnání s Dying Light se jedná o pouhé základy a vyobrazuje tak jen malou část celkového obrazu. Vzhledem k současnému demu Dying Light a tomu, jak celá hra vypadá, můžeme s klidem říci, že nejste ničím limitováni. Hráči budou moci využít ke svému prospěchu vše, co jim dané prostředí nabídne,“ zakončil Tymon Smektala.

Oficiální trailer Dying Light poukazuje na značně slibné herní prvky, takže se rozhodně těšíme. Hra vyjde příští rok na PC, PS3/PS4 a X360/One.

Váš názor Další článek: Crash Bandicoot se někdy vrátí, ne však pod pokličkou Sony

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,