e-Sports budou vydávat vlastní časopis

Před 14 dny vznikla Česká Asociace Elektronických Sportů. Ta si klade za cíl aktivní podporu elektronických sportů na území ČR a sestavování české reprezentace na zahraniční akce a turnaje. Jako každá komunita má i tato svůj přirozený vývoj, ke kterému patří i vlastní specializovaná média. e-Sport Entertainment ve spolupráci s vydavatelstvím IDG vstupuje na český mediálná trh s novým papírovým měsíčníkem.

Časopis bude každý měsíc přinášet kvalitní novinky a autentické reportáže z domácí a zahraniční scény elektronických sportů, profily a rozhovory s předními postavami herního businessu a špičkovými hráči či týmy. Pravidelné rubriky obsahují hodnocení PC heren, žebříčky lig a turnajů, kalendář akcí, přehled zmíněných PC heren a další informace.

Časopis bude alespoň v prvním čísle bez CD či DVD přílohy a bude tomu odpovídat i koncová cena určena na 49,- Kč za 48 stránek kvalitního obsahu (+ reklama a obálka). První číslo bude takové "věčnější", protože se zde objeví kompletní a komplexní profily či portréty špičky herní scény u nás. Je to přesně ono historicky první číslo, který si schováte do šuplíku na hodně dlouho. 

Zde jsou základní parametry časopisu:

  • Náklad: 3.000 ks
  • Periodicita: měsíční
  • Rozsah: 48 stran + obálka
  • Formát: A4 210x297mm
  • Papír: vn. 80g, ob. 135g
  • Cena: 49 Kč

S prvním číslem časopisu se setkáte koncem června na druhém ročníku herního festivalu Intel Czech Game Expo 2004 v Ostravě, který je věnovaný karetním, mobilním, počítačovým a společenským hrám. Další informace a exkluzivní úryvky z obsahu budeme přinášet pravidelně.

Více ZDE - na stránkách e-Sports.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: F - Zero: Legenda GP vychází na GBA SP

Témata článku: , , , , ,