E3 - 18 úžasných screenshotů z MMORPG World of Warcraft

Již mnoho screenshotů bylo prezentováno z nového MMORPG World of WARCRAFT, které se nachází v současné době ve fázi betatestování, a z níž jtaké pochází nová kolekce osmnácti vybraných screenshotů, na nichž můžete spatřit některé překrásné lokace či různorodé avatary hráčů. Ve World of WARCRAFT  můžete navštívit všechny kontinenty světa WARCRAFTu (Kalimdor, Azeroth, Khaz Modan, Lordaeron), ve kterých uplynuly čtyři roky od událostí hry WARCRAFT III: Reign of Chaos.

   

   

   

   

   

   

Připojit se můžete k jedné ze dvou stran konfliktu (Aliance - lidé, noční elfové a trpaslíci versus Horda - orkové, nemrtví a taureni) jako válečník, mág, druid, lovec, warlock nebo šaman. Hra nabízí různé možnosti jak pro začátečníky, tak i pro hardcore hráče. Stovky úkolů zaručují velkou pestrost pro adventurní i bojově naladěné hráče, kteří budou moci využívat různých přepravních prostředků (koně, vlka, lodě, vzducholodě nebo také Gryphona).

Svoji postavu budete moci vybavit několika předměty z tisíce připravovaných (včetně unikátních), které vylepší vlastnosti a dovednosti postavy. Všechny tyto možnosti a více dalších budete sledovat na vašich monitorech v úžasně zpracované grafice.

Související informace (World of WARCRAFT):
Homepage hry: http://www.worldofWARCRAFT.com/
Výrobce hry: Blizzard
Vydavatel hry: Vivendi
Předpokládané datum vydání: 2004

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: E3 - StarCraft: Ghost na 17 obrázcích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,