E3 - první detaily o GTA5

GTA: San Andreas sice bude poprvé předvedena veřejnosti až příští měsíc, ale Rockstar North již nyní zveřejnila nějaké podrobnosti, abycho věděli, nač se těšit.

Nové GTA se bude odehrávat na počátku devadesátých let ve fiktivním měste Los Santos ve státě San Andreas, městě řešícím problémy s narůstající korupcí, šířícím se obchodem s drogami a řádícími pouličními gangy (jinými slovy - v Los Angeles). Hlavní postavou bude Carl Johnson, mladý černoch, který Los Santos před pěti lety opustil - ale nyní byl přinucen se vrátit zpět, aby vypátral vraha své matky.

   

Po návratu do rodného města nachází Carl svoji rodinu rozprášenou a svoje bývalé kamarády po krk v problémech - a navíc je těsně po příjezdu falešně obviněn z vraždy několika policistů. Carl se pak poněkud rozohní a rozhodne se svoje problémy vyřešit přesně tak, jak by to každý správny hrdina rozhodně neudělal: ovládne městské gangy a stane se vládcem místního podsvětí.

Podtrženo a sečteno - další GTA bude přesně takové, jak bychom čekali a myslím, že na nějakou tu další žalobu na Rockstar North nebudeme muset moc dlouho čekat.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: E3 - Upírské hody na obrázcích Vampire: Bloodlines

Témata článku: , , , , , , ,