E3 09: Den čtvrtý - souhrn dění

Další den E3, další hromada nových zajímavých zprav a atraktivních herních ukázek. Pokud se bojíte, že vám něco přes den uteklo, tady je souhrn.
Kapitoly článku

Castlevania: Lords of Shadow - trailer

Délka: 03:04 min

Fanoušci zbraní mají rádi svůj kolimátor, zatímco fanoušků her

se víc líbí Kojimátor. Když se zmíní Hideo Kojima, většině vlastníků nějaké konzole od Sony se začnou sbíhat sliny na parádní hry. A tento herní génuis je jedna z mnoha hvězd, které se podílí na pokračování akční série Castlevania, tentokrát s podtitulem Lords of Shadow. Že bude hra určena pro PS3, to se dalo očekávat, ale prosákly i informace, že si užijí i vlastníci X360. A mají se všichni na co těšit, jak ukazuje upoutávka.

VIDEO: 1764 'Castlevania: Lords of Shadow - trailer'

Dragonica - trailer

Délka: 02:21 min 

Dávno pryč jsou doby, kdy některé žánry mohly mít děj na úrovni německého pornofilmu. Dnes i MMORPG musí mít příběh hodný pera některého z význačných psavců a nejinak je tomu i u hry

Dragonica. Ta je plánována k hraní zdarma s možností získání lepších věcí prostřednictvím mikrotransakcí, její hlavní příběh vám pak běží v upoutávce.

VIDEO: 1766 'Dragonica - trailer'

Lost Planet 2 - trailer

Délka: 02:46 min 

Lost Planet 2 nás přense do období, během nějž dojde k výrazné změně klimatu, která se projeví obrovskou oblevou. Tající sníh a led by tak měl vytvořit zbrusu nové prostředí, v němž se budete moci pohybovat, a které bude možné prozkoumávat.

VIDEO: 1769 'Lost Planet 2 - trailer'

Magna Carta 2 - trailer

Délka: 02:07 min

Korejské RPG Magna Carta sklidilo poměrně velký úspěch mezi hráči na východních trzích, není se tedy čemu divit, že tvůrci pracují na pokračování. A věrni svým předchozím zkušenostem vsadili opět na kvalitní CGI animace propagující celou hru.

VIDEO: 1770 'Magna Carta 2 - trailer'

Street Fighter IV - trailer

Délka: 01:42 min 

Bojovka Street Fighter 4 se po úspěchu na automatech a konzolích přesouvá i na PC

. Protože počítače umožňují vybrat si různá nastavení grafiky, rozhodli se tvůrci předvést trojici různých filtrů, s nimiž je možné výsledný obraz vylepšovat. Více o v současnosti nejlepší bojovce se dočtete v naší recenzi.

VIDEO: 1772 'Street Fighter IV - trailer'

 

Další vybraná videa

World of Zoo - trailer
Délka: 00:50 min

Fat Princess - trailer
Délka: 01:33 min

Legio - trailer
Délka: 00:51 min

Dissidia: Final Fantasy - trailer
Délka: 02:06 min

Témata článku: , , , , , , , , , , ,