E3 09: Den druhý - souhrn dění

Druhýden letošní E3 znamenal opět příliv zajímavého materiálu pro všechny hráče. Sledujte naše zpravodajství, uvidíte vše potřebné.
Kapitoly článku

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up - trailer
Délka: 01:06 min

Wolfenstein - trailer

Délka: 01:48 min 

Je tomu téměř rok, co byla oficiálně ohlášena akce Wolfenstein z dílen id Software (ano, právě těch lidí okolo Johna Carmacka, co stvořili i původní Wolfenstein). Konečně vám můžeme přinést jedinečné video představující trochu děj hry a vše, s čím se setkáte.

VIDEO: 1739 'Wolfenstein - trailer'

Need for Speed: Nitro - trailer

Délka: 02:12 min 

Need for Speed: Nitro dá přednost "hravějším" platformám, a to Nintendu Wii a DS. Vývoj obsatrají programátoři z EA Montreal, kteří přislíbili zábavné casual závody. Hra prý přotom nemá připomínat jakýkoliv dříve vydaný díl NFS, zejména pak svým originálním grafickým zpracováním.

VIDEO: 1736 'Need for Speed: Nitro - trailer'

LEGO Harry Potter - trailer
Délka: 01:00 min

R.U.S.E. - ukázka hraní
Délka: 04:07 min

The Secrets of Monkey Island - porovnání s klasikou

Délka: 00:27 min 

VIDEO: 1735 'The Secrets of Monkey Island - porovnání s klasikou'

All Points Bulletin - trailer

Délka: 02:01 min 

David Jones, tvůrce podílející se na původním GTA a Crackdown, představil své nové dílo APB. V rámci této online akce se dostanete buď do role strážců zákona snažících se udržovat pořádek ve městě a uklidňovat gangy, za něž zase bude možné hrát s jinými cíli. K tomu navíc budou pochopitelně k dispozici i NPC a jakási forma příběhu.

VIDEO: 1733 'All Points Bulletin - trailer'

 

Forza Motorsports 3 - trailer

Délka: 01:29 min 

Už v říjnu se prý dočkáme té nejlepší závodní hry napříč platformami. Forza 3 pojede v 60 framech, nabídne možnost vrátit čas jako v Grid, mluvilo se i o jednotlačítkové asistenci pro nováčky. Licencovaných 400 vozů od 15 výrobců, 100 tratí, možnost uploadovat HD video, spousta možností „tunění“… fandové spáleného benzínu se mají na co těšit.

VIDEO: 1734 'Forza Motorsports 3 - trailer'

Academy of Sports: Soccer - trailer
Délka: 01:46 min

Alan Wake - trailer

Délka: 01:36 min 

Dlouho odkládaná hra Alan Wake od Remedy se ukázala v hratelném demu na konferenci Microsoftu. V něm Alan hledal muže jménem Rusty. Hra vypadá překvapivě dost akčně, velkou roli má hrát podobně jako třeba v Alone in the Dark: New Nightmare baterka a světlo. Ovšem zde protivníky neodráží, ale fyzicky zraňuje. Každopádně to vypadá na hodně atmosférickou záležitost, kterou by slabší jedinci neměli rozhodně hrát po tmě. Prý se dočkáme konečně na jaře 2010. Doufejme.

VIDEO: 1732 'Alan Wake - trailer'

Témata článku: , , , , , , , ,