E3 2003, den první – UT2004 v přípravě, tříminutový trailer Doom III!

Výstava E3 byla zahájena, my pro vás máme spoustu nových informací! Nový tříminutový trailer Doom III * Unreal Tournament 2004 v přípravě! * MGS 3: Snake Eater vyjde exkluzivně pro PS2 * Trailer české hry Hidden & Dangerous 2 * Gran Turismo 4 potvrzeno, první detaily * Ohlášena hra The Matrix Online * Plus spousta nových obrázků a dalších souborů!

Letošní ročník výstavy E3 byl včera v Los Angeles slavnostně zahájen a my pro vás samozřejmě máme hordu nových, zajímavých informací o zde prezentovaných hrách. Neváhejte tedy a čtěte dále!

Nové tříminutové video hry DOOM III!
Přestože se po nedávném zveřejnění minutu dlouhého traileru hry Doom III zvedla vlna nadšení a zájem čtenářů předčil veškerá očekávání, dnes se vše ukázalo pouze jako malý předkrm. Server GameSpot totiž přinesl nové, tentokrát již oficiální video, dosahující délky celých tří minut - protože je ale tento zahraniční mág přetížený, nabízíme vám trailer jako první český magazín také na našich vlastních stránkách! Obsah ukázky je z části shodný se včera zveřejněným videem, nabízí však spoustu nových sekvencí a co je hlavní, k dispozici je v mnohem lepší kvalitě!

Pro doplnění vám nabízím ještě dvojici včera zveřejněných obrázků:

 

Download (trailer, 36 MB): Doupě

Unreal Tournament 2004 v přípravě!
Mnohé prognózy, podle kterých měla být právě letošní výstava E3 místem odhalení dalšího dílu známé multipalyerové akční hry Unreal Tournament, se nakonec ukázaly jako správné - společnost Atari (dříve známá jako Infogrames) tak potvrdila přípravu titulu Unreal Tournament 2004, nejnovější hry celé série. Ta by s sebou měla přinést nespočet nových map, módů a co více, také pojízdných prostředků, těch leteckých a vesmírných nevyjímaje.

UT2004 navíc bude obsahovat vše, s čím se pyšnil její předchůdce s pořadovým číslem 2003 - těšit se tak můžeme na záplavu starých (prověřených) map a mimo jiné také dvou bonuspacků. Jako vždy se dočkáme i dalších změn, které by měly vylepšit umělou inteligenci botů, grafické i zvukové zpracování a mnohé další. Plné verze UT2004 bychom se měli dočkat ještě v tomto roce.

MGS 3: Snake Eater vyjde exkluzivně pro PS2!
Sony v průběhu své pre-E3 tiskové konference oficiálně potvrdila přípravy titulu MGS 3: Snake Eater, dalšího dílu populární řady japonských stealth akcí, který se na pultech obchodů objeví v průběhu roku 2004 - a co více, exkluzivně pro konzoli PlayStation 2. Není jasné, jakou formu má zmiňovaná dohoda o exkluzivitě mít - přesto je pravděpodobné, že se hry (byť s zpožděním) nakonec dočkáme i na PC. O hře samotné nebyly zveřejněny žádné další detaily a tak mi nezbývá než vás odkázat na před několika dny uveřejněný trailer, který najdete zde.

Příští hra série GTA bude debutovat na PS2!
Společnosti Sony a Rockstar Games oznámily zajímavou zprávu, podle které bude příští hra světoznámé herní série Grand Theft Auto debutovat na konzoli PlayStation 2. Případných verzí pro jiné platformy dneška se dočkáme až s odstupem několika měsíců či let. Více informací o možném dalším dílu série však zatím nebylo zveřejněno.

První informace a obrázky z The Matrix Online!
Je tomu právě rok, co společnosti Monolith a EON oficiálně oznámily práce na online variaci kultovního snímku Matrix. Z USA k nám dorazily první obrázky i konkrétní informace o titulu The Matrix Online, které vám nyní nabízíme. Jednou z hlavních změn oproti informacím z minulého roku je fakt, že vydavatelem titulu se stala společnost Ubi Soft. Vývoj hry byl svěřen již zmiňované firmě Monolith, velký vliv na něj však bude mít také studio Warner Bros. Více informací o MMOH The Matrix Online vám poví naše dnešní novinka.

   

Nový trailer z české hry Hidden & Dangerous 2
Po dlouhých měsících sucha se znovu připomněl titul Hidden & Dangerous 2, pokračování úspěšné české taktické střílečky vývojářského týmu Illusion Softworks, v poslední době proslaveného titulem Mafia. Kochat se tak můžete jeden a půl minutu dlouhým a velmi působivým trailerem. Plné verze hry bychom se měli dočkat již na podzim letošního roku!

Download (trailer, 14,5 MB): Doupě

Gran Turismo 4 potvrzeno, první detaily!
Na pre-E3 tiskové konferenci společnosti Sony byl nejen potvrzen vývoj titulu MGS3, ale také dalšího dílu populární série závodních her Grand Turismo. Gran Turismo 4 by mělo podle prvních informací obsahovat více závodních vozů, než kterýkoliv díl herní řady předtím - podle některých prognóz tak na nás může čekat až 1000 automobilů, z let dnešních i dávno minulých. Vylepšena bude mimo jiné také umělá inteligence protivníků, samozřejmostí je vylepšení grafiky a přidání mnoha závodních drah, chybět nebudou ani herní kopie skutečně existujících tratí. Potvrzena byla mimo jiné také domněnka, podle které se GT4 bude pyšnit online podporou! Konkrétnější informace o termínu vydání nebyly zveřejněny.

Ohlášena FPS Star Wars: Republic Commando, první video!
LucasArts oznámili přípravu další hry z prostřední Star Wars (Hvězdných válek). Nový titul ponese jméno Star Wars: Republic Commando (jedná se však stále o pouze pracovní název) a zařadí se do skupinky first-person akcí - hráč se v ní vžije do role jednoho z členů elitního komanda, plnícího nebezpečné úlohy ve všech koutech vesmíru. Hra by měla využívat Unreal Warfare enginu, její vydání bylo naplánováno na léto příštího roku. Více o kvalitách hry vám prozradí první, jeden a půl minuty dlouhý trailer, který můžete samozřejmě stahovat ze stránek Doupěte!

Download (trailer, 7,5 MB): Doupě

První trailer Railroad Tycoon 3
Společnosti Gahtering of Developers vypustila E3 trailer titulu Railroad Tycoon 3, prozatím posledního pokračování známé a nejen u nás nesmírně populární série Railroad Tycoon. Třetí díl je vyvíjen společností PopTop Software a podle doposud známých údajů se jej dočkáme již na podzim letošního roku. Nové pokračování se obleče do 3D hávu a bude samozřejmě obsahovat nespočet nových scénářů a úkolů. Chybět nebude ani zajímavé herní prostředí a mnohé další. Neodbočí-li navíc autoři od zavedených standardů celé herní řady, máme se letos nač těšit! Prozatím nám nezbývá než se spokojit s již zmiňovaným, minutu a půl dlouhým videem.

Download (trailer, 15 MB): Doupě

Přehled všech downloadů:

Doom 3 (trailer, 36 MB)
Railroad Tycoon 3 (trailer, 15 MB)
Star Wars: Republic Commando (trailer, 7,5 MB)
Hidden & Dangerous 2 (trailer, 14,5 MB)
Far Cry (trailer, 8,9 MB)
Space Colony (trailer, 17 MB)
City of Heroes (trailer, 11 MB)
Fire Warrior (trailer, 6.5 MB)
Full Spectrum Warrior (trailer)
Psychotoxic (trailer, 11 MB)

Screenshoty:

Cossacks 2

   

Microsoft Train Simulator 2

   

   

Everquest 2

   

   

Warlords IV

   

   

Xpand Rally

   

   

Beyond Good and Evil

   

   

Chrome

   

   

Ostatní:

Váš názor Další článek: Doom III pro Xbox!!!

Témata článku: , , , , , , , ,