E3 2003: Ukázka z hraní Deus Ex 2: Invisible War

Mnozí odvážlivci natočili při živé prezentaci některých připravovaných her zajímavá videa a ty nejpovedenější vám samozřejmě nabízíme i my - dnes si tak můžete vychutnat 30 sekund dlouhou ukázku z hraní připravované akční hry Deus Ex: Invisible War. Přestože se trailer nepyšní nijak závratnou kvalitou, během zmiňované půlminuty budete svědky likvidace soupeře a následného odklizení těla tohoto nepřítele.

 

Ale teď k samotnému titulu Deus Ex 2: Invisible War. Jak se ostatně dalo čekat, silnou stránkou druhého dílu bude pochopitelně propracovaný příběh. Slibován je netradiční zážitek, který se však samozřejmě vztahuje i na všechny ostatní části Deus Ex 2. DX2 vás zavede do doby vzdálené 20 let od konce událostí v prvním dílu. Vaším úkolem nebude nic jiného než osvobodit svět. Svět, který postihl technologický amok a je zužován tajnou, spikleneckou válkou, která ničí vše co se jí dostane do cesty.

 

Stejně jako v případě prvního dílu budete mít díky fantasticky propracovanému interaktivnímu světu, a také v něm se vyskytujících charakterů, naprostou svobodu při řešení hádanek a vzniklých situací. Rozšířena by měla být nabídka zbraní i použitelných předmětů a to rozhodně není vše. Do hry nám zasáhnou i mnohé RPG prvky. Jak už je zvykem, samotná postava hlavního hrdiny se v průběhu hry neustálé vyvíjí, dochází k rozšíření jejích možností a schopností (především díky nano-implantátům).

 

Související informace (Deus Ex 2: Invisible War):
Homepage hry: http://www.deusex2.com
Výrobce hry: Ion Storm
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Rok 2003

Download (trailer - AVI, 6,4 MB): Doupě

Zdroj: Gamerspulse

Váš názor Další článek: E3 2003: Budoucnost v podání Dino Crisis 3

Témata článku: , , , , , , , , ,