E3 2006 na Doupěti!

Jak jsme vás již několikrát informovali, herní veletrh Electronic Entertainment Expo 2006 začne co nevidět. Doupě u toho samozřejmě nemůže chybět, a tak vás čeká týden nabitý kvanty novinek, článků a downloadů z právě ohlášených nebo nově představovaných her. Co pro vás konkrétně chystáme a jak bude letošní E3 vypadat?

E3 2006 tradičně začne ještě před otevřením bran výstavní haly, a to 9. května vývojářskou konferencí, na níž promluví zástupci všech velkých firem. Cílem konference je nastínit, jaké tituly budou v následujících dnech v hale Convention Centera představovány, a zároveň hráče (a především pak novináře, kteří zde budou přítomni) pořádně nažhavit. Na vývojářské konferenci by neměla chybět většina kapacit herního průmysluWill Wright, Peter Molyneux nebo třeba Hideo Kojima. Konference skončí 11. května, tedy den po otevření samotné výstavy.

Nejzajímavější část E3 2006 proběhne ve dnech 10. až 12. května. V halách losangeleského Convention Centra začnou své hry prezentovat asi čtyři stovky firem. Kromě samotných her dojde řeč také na next-gen konzole – Nintendo Wii a PS3. Chybět samozřejmě nebudou ani doprovodné akce (namátkou třeba výstava Into the Pixel). Nebudeme vás zde ale zbytečně zahlcovat sáhodlouhými seznamy firem, jež budou na E3 zastoupeny, ani line-upy s tituly či dalšími podrobnostmi o tom, co se bude v LA dít. Na to bude ještě dostatek času.

V nejbližší době totiž začne naše pre-E3 zpravodajství, v němž vás začneme postupně připravovat na to, co se v LA bude odehrávat. Po čas samotné výstavy potom připravujeme online zpravodajství 24 hodin denně a samozřejmě články přímo z LA, kam se vydá naše dvoučlenná výprava (Martin M. Boček a Kamil Gric). Máte se na co těšit!

Váš názor Další článek: Level 138: Ve znamení Oblivionu

Témata článku: