E3

E3 2013: EA představilo next-gen ve znamení sportů

Po Microsoftu se přesouváme k vydavateli Electronic Arts. Konference skončila, podívejte se na naše zajímavosti.

Druhé místo v pořadníku si urvala společnost Electronic Arts. Ta má v plánu představit celou řadu sportovních titulů série EA Sports, kde nebude chybět FIFA, UFC, NBA a další. Rozhodně nesmíme zapomínat na další očekávané hry, jako je Need for Speed: Rivals a nedivil bych se, kdybychom se dočkali i několika překvapení. Enjoy.

V případě, že preferujete originální stream, zavítejte na stránky Gamespotu či IGN.

 Zajímavosti z konference

22:00

Startujeme. Začalo se originálně, šílenou taškařicí jménem Plants vs Zombies: Garden Warfare. Exkluzivně pro Xbox One a Xbox360.

22:08

Dobrá zpráva pro PC hráče. Připravovaná sci-fi akce Titanfall se dostane i k nim.

22:12

Zcela očekávaně dorazilo Need for Speed: Rivals, ale také velké překvapení v podobě Star Wars: Battlefront. To kutí DICE a poběží na Frostbite enginu.

22:21

Ukázal se první trailer k pokračování fantasy série Dragon Age s podtitulem Inquisition. Na trh dorazí v roce 2014.

22:26

Na scéně je hlavní hvězda večera - divize EA Sports a nový Ignite Engine pro ještě realističtější ztvárnění světa sportu. Přicházejí ukázky připravovaných titulů ze série FIFA, NFL, NBA a UFC.

22:41

Po nášupu sportů nové generace přichází změna žánru. EA ukazuje multiplayer ze čtvrtého dílu Battlefield. Dočkáme se Commander módu a nového Battlelogu.

22:51

Přání mnoha hráčů se naplnila, DICE lákají na druhý díl skvělého dobrodružství Mirror's Edge premiérovým trailerem. Perfektní uzavření konference.

Diskuze (1) Další článek: E3 2013: Microsoft odhalil exkluzivní tituly pro Xbox One

Témata článku: , , , , , ,