E3 2015: zajímavosti z konference Ubisoftu

Po EA následuje další velký vydavatel - Ubisoft. Doufejme, že konference překvapí jako vždy.

Tiskové konference Ubisoftu vždy patřily mezi ty nejlepší a nejzajímavější, kvůli minelám v posledních letech už ale vydavateli moc nevěříme. Na tiskovku bezesporu dorazí mnoho očekávanýc her a jsme si jisti, že nebude chybět i nějaké to překvapení. Třeba nový Splinter Cell? 

My chceme vidět především Sama Fishera, pořádnou ukázku z post-apo akce The Division a možná i nějakého toho Raymana. Ten dokáže potěšit vždy. Konference začíná 16. června přesně o půlnoci. Níže naleznete anglický a český přenos.

Záznam

Zajímavosti konference

- startujeme další konferenci a Ubisoft začíná velmi populární značkou - městečkem South Park, se svým pověstným humorem

- na pódiu je šéf společnosti, který nás uvádí do nové generace Ubisoftu. Do her, které poslouchají hráče a učí se ze svých chyb. No dobře...

- první odhalení patří zbrusu nové IP a žánru, do kterého se Ubisoft pouští - akční historické rubačce For Honor. Nechybí ukázka přímo ze hry, která slibuje živý a věrohodný systém boje s ocelí, krví a potem. 

- po novince přichází oblíbenci vydavatele. Online závody The Crew se obohatí o nový přídavek Wild Run s turnaji, vozidly a dalším in-game obsahem včetně motorek. Také arkáda Trials Fusion dostane nové DLC jménem Awesome Level Max s šíleným kočičákem a jednorožcem. 

- samozřejmě se dostavila online akce The Division, na kterou jsme u Ubisoftu netrpělivě čekali. Po další době vývoje je vidět menší downgrade, hra ale stále vypadá výborně a především hratelnost bude hrát prim, když do New Yorku vyrazíte s kamarády. Ukázka ostatně působí velmi dobře. 

Konečně jsme se dočkali i oznámení betatestu, kterého se dočkáme začátkem příštího roku, a oficiálního data vydání - 8. května 2016 na všech platformách. 

- přesouváme se do vesmíru, konkrétně k populární strategické sérii Anno, která se dočká nového dílu s podtitulem 2250, který si zahrajeme už v listopadu letošního roku. Stavěte, rozvíjejte se, cestujte na cizí planety a dobývejte vesmír. 

- další populární hra zkrášluje obrazovky pódia - Just Dance 2016, která v říjnu samozřejmě přinese nové skladby, grafický kabátek a zcela novou vychytávku. Již nebude potřeba kamera, postačí smartphone napojený na konzoli. 

Konzole PS4, Xbox One a WIi U navíc dostanou streamovací hudební službu Just Dance Unlimited. 

- následuje parádní CGI trailer, který připomíná taktickou akci Rainbow Six Siege s maximálně destruktivním prostředím a realistickým pojetím práce speciálních jednotek z celého světa. Vrací se mód Terrohunt, který vyžaduje koordinaci hráčů a taktické myšlení. Oznámen byl i betatest, který startuje 24. září letošního roku. 

- po taktické akci přichází na řadu závodní šílenost z univerza Trackmanie, která se vrací do nové generace. 

- na řadě je jedna z očekávaných her studia - přichází Assassin's Creed Syndicate s novým, tradičně famózním CGI trailerem. 

- Ubisoft si samozřejmě nechal na konec konference jedno překvapení, jak už bývá zvykem. Jedná se o parádně vypadající kooperativní akci s drogovou příchutí mexických kartelů, ve které se třemi dalšími kamarády budete rozhodovat o tom, jak splníte mise. Je to na vás - důležitý je jen cíl. Ubisoft představil akci s otevřeným světem - Ghost Recon: Wildlands. 

Diskuze (1) Další článek: Square Enix si před E3 zaregistroval název Three Kingdoms of Gods and Demons

Témata článku: , , , , , , , , , , ,