E3 2019: To nejlepší z konference Bethesdy

Bethesda již tradičně přichystala menší konferenci než giganti tipu Microsoft. I tak se tam ale našlo pár zajímavých kousků.

 

Je spousta her, kterou bychom si od Bethesdy přáli. Valná většina těchto snů ale bohužel zůstává nesplněna, protože se na letošní E3 konferenci se zaměřili především na tituly, které už jsou venku. Začalo to The Elder Scrolls Blades a oznámením verze pro Switch, která přijde letos na podzim. Následoval Fallout 76, který dostane velký přídavek s příběhovou kampaní, NPC a spoustou vybavení a mimo to do hry přijde i battle royale mód. Řada přišla již tradičně i na TES Online, ke kterému byl představen nový datadisk. Stejně tak i Rage 2 dostane nový obsah.  

Výše zmíněné hry bohužel zabraly valnou většinu konference, ale velkým oživením byl Ghostwire Tokyo, ve kterém se budeme muset vypořádat s paranormálními jevy s hlavním městě Japonska. Je to titul od Šindži Mikamiho, respektive studia Tango Gameworks, které stojí za dvojicí dílů hororových adventur The Evil Within. Sice jsme neviděli záběry přímo z hraní, ale zatím to vypadá velmi dobře.  

Hned na to přišli na scénu vývojáři z Arkane Studios, což jsou tvůrci série Dishonored a reinkarnace značky Prey. Opět dělají na zcela nové značce jménem Deathloop a vypadá to mnohem akčněji než jejich předchozí tvorba. Bohužel ani tady jsme neviděli gameplay. 

O zakončení se pak postarali Wolfenstein s Doomem. Wolf se jen připomněl s tím, že se za chvíli na pulty obchodů chystá hned dvojice titulů s touto značkou. První je Cyberpilot pro VR. Následně si zahrajeme za dcery hlavního hrdiny předchozích dílů v Youngblood. Doom Eternal pak představil přesně to, co fanoušci očekávali. Frenetickou a krásně plynulou akci plnou démonů a jejich usekaných hlav.  

Bethesda se letos opravdu moc nevytáhla, ale jejich nově oznámené tituly nevypadají vůbec zle. Na našem žebříčku letošních konferencí se ale velmi pravděpodobně na první příčku nedostane.  


Anglický záznam

Český záznam

Váš názor Další článek: E3 2019: To nejlepší z konference Microsoftu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,