E3 2019: To nejlepší z konference Square Enixu

Na závěr konferencí se podíváme, co má za lubem Square Enix.

Square Enix letos zvolil trochu jiný přístup. Minulý rok totiž jejich prezentace proběhla stylem předtočeného videa ala Nintendo Direct. Tentokrát to ale byla tradičnější konference.  

Odstartoval to remake Final Fantasy VII. Datum vydání známe už ze včerejšího traileru a konečně jsme se dozvěděli více podrobností o tom, jak bude fungovat soubojový systém. Bude to více méně upravená verze toho z Final Fantasy XV. Celá hra pak vyjde na dvou bluray discích a na pulty obchodů se dostane 3. března.  

O značce Final Fantasy byla ještě řeč několikrát. Čtrnáctý MMO díl blíže představil nový datadisk a také byl oznámen remaster Final Fantasy VIII pro současné platformy. Mimo je také ve vývoji i mobilní spin-off.  

Hry, které nejsou úplně určeny pro náš trh přeskočíme a dostaneme se rovnou k tomu zajímavějšímu. Dying Light 2 například představil nový, i když docela krátký, gameplay. Svoji novinku pak představilo studio People Can Fly, od kterého můžete znát například Bulletstorm. Pracují na projektu Outriders, což je opět FPS střílečka, ve které se budete moci tak akce pustit jak sami, tak společně s několika přáteli.  

Samotný závěr konferece pak samozřejmě patřil odhalení Marvel’s Avengers. Byla nám představena základní pětice hrdinů, která si prožije originálně vytvořený příběh. Také byly potvrzeny spekulace ohledně toho, že budeme moci hrát v kooperaci až ve 4 hráčích. Hra vyjde na PC, Xbox One, PS4 a Stadii 15. května. Nebude obsahovat žádné mikrotransakce ani lootboxy a veškerý obsah, který bude do hry přibývat do hry, do čehož spadají nové oblasti a hrdinové, bude zdarma pro všechny hráče.  

Tak, a máme za sebou všechny velké konference letošní E3. Večer to ještě zakončí Nintendo se svým Directem, ale tím samotná výstava teprve začíná. Můžete se tedy těšit na další nášupy informací i v následujících dnech.  


Anglický záznam

Český záznam

Váš názor Další článek: E3 2019: To nejlepší z konference Ubisoftu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,