E3: Assassin's Creed Odyssey se bude odehrávat v době peloponéské války

Když se poprvé ukázal teaser na AC Odyssey, hned mě napadlo, že by se hra mohla odehrávat v době peloponéské války. Měl jsem pravdu, ale mnohem více spekulací o hře je pravdivých.

Peloponéská válka byla krvavým konfliktem, který započal po řecko-perských válkách a trval mezi roky  431 př. n. l. až 404 př. n. l. Utkaly se mezi sebou peloponéský spolek (v čele Sparta) a athénský námořní spolek. Díky propletené a složité politické situaci nejen mezi bojujícími státy, ale také mezi městskými státy uvnitř spolků, se rozhodně jedná o skvělou historickou epochu pro další Assassin's Creed.

Ve hře si vyberete postavu, budete konečně moci hrát za muže nebo za ženu, přičemž v obou případech budete žoldákem, který se zamíchal do tohoto antického konfliktu. Spekulace jsou pravdivé, hra bude mít mnohem více RPG prvků. Budete si vylepšovat své vybavení, schopnosti a dokonce budete moci konečně vybírat odpovědi při dialozích.

Hra vychází 5. října tohoto roku na Xbox One, PS4 a PC.

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Váš názor Další článek: E3: We Happy Few má datum vydání a další trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,