E3: Blíží se nový Indiana Jones

Společnost Lucas Arts oznámila, že hodlá na letošní E3 předvádět hru s provizorním názvem Indiana Jones 2007, na které hodlá spolupracovat s filmovým studiem Industrial Light and Magic.

Nová hra by se klasicky měla odehrávat na rozličných místech kolem celé Země, kde bude doktor Jones používat svých schopností, dovedností, pěstí, pistole, biče a typického klobouku. Hra je ohlášena pro Xbox 360 a PS3, což by údajně mely být dostatečně silné koznole i pro systém Pixelux Entertainment’s Digital Molecular Matter. Ten se postará o veškeré prostředí, od skály až po rozbitelné skleničky. Právě prostředí má být jedním z hlavních taháků, pro svoji zničitelnost a otevřenost.

Další zajímavostí pak bude systém NaturalMotion, který má do hry přinést život. Postavy, ať již známé, nebo neznámé, se budou neustále pohybovat, vyrovnávat, při pádech se budou snažit zachytnout a jakmile zemřou, padnou k zemi přesně tak, jak by tomu bylo doopravdy. Tolik alespoň tvrdí Lucas Arts. Ve hře se nám navíc má dostat různých meziher a akčních částí, kdy bude Indy řídit rozličná vozidla, vozíkem počínaje a tankem konče. Uvidíme, jak se hra povede, v průběhu E3 se údajně vynoří další informace.

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: E3: Sony rozšiřuje podporu PSP v Evropě

Témata článku: , , , , ,