E3: Cameron představil herního Avatara

UPDATE: Nevíme sice, zda-li se již jedná o slíbené nové informace, nicméně za zmínku tato fakta jistě stojí. Společně s trojicí prvních screenshotů totiž na veřejnost proniklo, že se díky hře dostanete přímo do prostřed konfliktu vyspělé a primitivní rasy, což vám dá možnost řídit skutečně prapodivné 'dopravní prostředky'. To vše navíc podpoří skutečnost, že si budete moci dle libosti vybírat z nejrůznějších skillů, stejně jako vám bude dána šance upravovat (rozuměj vylepšovat) si zbraňový arzenál.

1.jpg2.jpg
3.jpg

ORIGINÁL: Přepis filmového Avatara se, narozdíl od Tintina, dočkal větší publicity. Přímo na E3 o něm přijel promluvit režisér James Cameron, jenž nepřestával hru chválit (údajně si ji už i vyzkoušel). Prý se můžeme těšit na unikátní herní zážitek, který konečně prolomí kletbu mizerných adaptací. To říkají všichni, Jamesi, ale opravdu jsi na tom pódiu musel řečnit tak dlouho?

Ve hře samotné se pak, podle všeho, podíváme na Pandoru, měsíc obíhající planetu složenou z plynů, což je víceméně všechno, co bylo o hře řečeno. Smutné. Na druhou stranu, Ubisoft by z Avatara rád udělal první 3-D titul, což je do budoucna docela velký příslib, který nebude snadné naplnit. V průběhu hraní bychom prý měli mít možnost přepínat mezi perspektivami.

Jak sami vidíte, informací je skutečně poskrovnu, nicméně zástupci evropské společnosti slíbili prozradit více informací. Ještě dnes, nebo zítra. Už mám v těch dnech trochu hokej.

Zdroj: Joystiq

 

UPDATE:

Váš názor Další článek: E3 video: Vraťte se na Wolfenstein

Témata článku: , , , ,