E3: Co představí Vivendi?

Společnost Vivendi Games jako jedna z posledních konečně zveřejnila seznam titulů, které hodlá prezentovat v následujících dnech na E3.

World Of Warcraft : The Burning Crusade (PC)
Kromě jiného přinese datadisk Burning Crusade dvě nové rasy – jedna za Hordu a jedna za Alianci. Ta pro Alianci dosud nebyla oficiálně oznámena, ovšem Horda dostane svoji vlastní verzi Elfů – údajně kvůli jejich popularitě, aby se podařilo nějak vyrovnat nevyvážené rozložení sil (potažmo hráčů) mezi oběma stranami. Tito noví Blood Elves byli dříve součástí Aliance, ale poté, co byli obviněni z provozování démonických praktik, spojili se s Hordou při dobývání Outlands.

  

Scarface : The World Is Yours (Playstation 2, Xbox a PC)
Pod názvem Scarface se ukrývá hra inspirovaná slavným filmem od Briana DePalma, a to se vším všudy - v hlavní roli se tak můžeme těšit na sympatického Al Pacina a další filmové hvězdy. Stejně jako film bude i hra pojednávat o gangsterské tematice. Dočkat bychom se měli již v druhé polovině roku na PC a konzolích PS2 a Xbox.

   


TimeShift (Xbox 360 a PC)
Tak jako filmový Matrix zpopularizoval zpomalení času na stříbrných plátnech (i když hongkongské filmy Johna Woo jej používaly již dlouho předtím), mělo pro herní svět stejný význam vydání Maxe Payna. Jím představený bullet-time se ale během let stal fádním a stejně běžným jako střevní potíže po návštěvě rychlého občerstvení. Čerstvý vzduch se nyní do zatuchlého bufetu repetitivnosti pokouší vehnat petrohradské studio Saber Interactive, které již má na kontě starší zběsilou akci Will Rock. Tam, kde se hrdina předešlé hry vydal v čase do starověku, TimeShift nás vystřelí do lehce pozměněné blízké budoucnosti, ve které budeme mít možnost rozpoutat dosud nevídané hrátky s časem. A rozhodně nezůstane pouze u profláknutého zpomalování!

  

Caesar IV (PC)
Pokračování klasické strategie, nesoucí číslovku 4, má hráčům přinést lepší zážitek díky poutavé grafice (která již dříve vypadala skvěle), rozšířeným možnostem a klasické římské hudbě. Opět můžete jak v kampani tak i jednotlivých scénářích, plnit různé úkoly při správě provincie, nebo si jen tak stavět městečko pro potěchu. Opět můžeme očekávat komplexní ekonomiku a nutnost správně rozvrhnout lidské zdroje.

  

Další hry:

  • F.E.A.R. Extraction Point (PC)
  • 50 Cent : Bulletproof G Unit Edition (PSP)
  • Miami Vice The Game (PSP)
  • Eragon (Gamecube, Playstation 2, Xbox, Xbox 360, GBA, DS a PC)
  • World In Conflict (PC)

Zdroj: Jeuxvideo

Váš názor Další článek: E3: Yakuza na nových obrázcích

Témata článku: , , ,