E3: Co ukáže Techland?

Další společnost, tentokrát Techland, zveřejnila svůj line-up titulů pro bližící se herní výstavu E3 v Los Angeles. Co najdete v nabídce?

Call of Juarez (PC, Xbox)
Akční titul Call of Juarez bude podle autorů oscilovat mezi tvrdou a nekompromisní rubanicí a pasážemi, kdy bude lepší nechat pistole odpočívat a naopak se vyhýbat nežádoucí pozornosti. V prostředí klasickém pro žánr westernu - tedy malá městečka utopená v pustině, rozlehlé pláně a pískovcové skály - se budete prohánět dokonce na hřbetu koně. Trochu netradičně se vžijeme do role hned dvou mužů; tím prvním bude Billy, odpadlík, jehož pronásleduje nekompromisní reverend Ray. Dvě postavy, doufejme, znamenají i rozdílný přístup k hraní, a tak bychom si měli užít pestré zábavy v přitažlivém prostředí.

   

Chrome 2 (PC, next-gen)
Pokračování relativně úspěšné sci-fi FPS Chrome se dočkáme jak na PC, tak i na next-gen konzolích. Chrome 2 přinese kampaň pro jednoho hráče a multiplayer až pro 64 hráčů. Techland dále oznámil, že rozhodnutí o práci na pokračování padlo během roku 2005 a pre-produkce začala na počátku tohoto roku.

Xpand Rally Xtreme (PC)
Pokračování zajímavého závodního simulátoru, který sice díru do světa neudělal, ale své fanoušky si bez problémů našel. Tvůrci slibují fotorealistickou grafiku a ještě lepší dojmy z hraní.

Další hry:

  • Dead Island (aka Island of Living Dead)
  • FIM Speedway Grand Prix 2
  • Crazy Soccer - Mundial

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: E3: Line-up společnosti Koei

Témata článku: ,