E3: Fallout 76 ve speciální edici dorazí i s nositelnou helmou, už je vyprodaná

Fallout 76 představil sběratelskou edici, kterou pojmenoval Power Armor Edition a hned z prvního pohledu je jasný důvod. Toužíte-li po ní, nebudeme ale posli dobrých zpráv.

Co na Power Armor Edici zaujme jednoznačně nejvíce a proč ji budete tak moc chtít, je nádherná helma, kterou můžete naprosto bez problémů nosit na hlavě. Už jenom ona by nejspíše stačila k nalákání dostatečného množství kupců pro tuto edici, ale Bethesda nejsou žádní troškaři a jenom u helmy nezůstaneme.

Jak je tomu klasicky u většiny sběratelských edicí, dostanete do rukou také steelbook na vaši hru. K němu dostanete také tašku West Tek. Následuje 24 sběratelských figurek a také mapa, která ve tmě svítí. Chybět nebude ani bonusový digitální obsah a v neposlední řadě přístup do beta testování.

A poté, co svoji sběratelskou edici představilo například Red Dead Redemption 2, bylo by vhodné zmínit, že ve sběratelce najdete i samotnou hru Fallout 76.

Pokud jste ale na přilbu dostali choutky, máme pro vás špatnou zprávu. Podle informací z Forbesu totiž byla tahle edice prakticky okamžitě vyprodána a jediná cesta k ní tak pravděpodobně povede přes eBay či podobné stránky a budete muset sáhnout pořádně hluboko do kapsy. O tom, že by měla doputovat do českých obchodů se zatím také neví.

Diskuze (1) Další článek: E3: Podívejte se, jak luxusně vypadá Metro Exodus ve 4K

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,