E3: For Honor je dočasně zdarma, dostane hromadu nového obsahu

Neváhejte a stahujte. For Honor je dočasně k dostání zdarma. Brzy navíc dostane hromadu nového obsahu.

Neváhejte ani vteřinu, stáhněte si Uplay a vyzvedněte si kopii For Honor zdarma. Až do 16. června je For Honor volně přístupný ke stažený pro všechny PCčkáře, a poté vám hra zůstává. Kopii zdarma si můžete vyzvednou přímo na Uplay nebo na tomto odkazu.

For Honor se rovněž dočká velkého rozšíření Marching Fire. To přinese čtyři nové hratelné postavy - Shaolin, Tiandi, Jiang Jun a Nuxie inspirované čínskou kulturou. Dále nový multiplayerový mód Breach, ve kterém bude jeden tým bránit pevnost opatřenou všemožnými obrannými mechanismy, kotly s rozžhavenou vodou a lučištníky a druhý tým se jí pomocí beranidla pokusí dobýt.

Dočkáme se dokonce nového endless PvE módu, který bude ještě upřesněn, ale bude založen na spolupráci dvou hráčů. DLC má rovněž zlepšit grafiku hry. Jeho datum vydání je stanoveno na 16. října.

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Váš názor Další článek: E3: Další dílo z rukou tvůrců Dark Souls nás zavede do feudálního Japonska

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,