E3: Forza Horizon 4 se bude odehrávat v Británii za střídání ročních období

Na konferenci Microsoftu snad nesmí nikdy chybět Forza. Nová Forza Horizon 4 se bude odehrávat v Británii a nabídne čtyři roční období.

Forza Horizon je jednou z nejlepších závodních her v otevřeném světě. Autorské studio Playground Games teď na výstavě E3 představilo další pokračování, které vyjde na podzim. Nová Forza Horizon 4 se bude odehrávat ve Velké Británii a nabídne přes 450 aut. To ale není všechno.

Hra nabídne různé prostředí tratí měnící podle čtyř ročních období. Ve hře se bude střídat jaro, léto, podzim i zima. Na silnici se tak objeví padající listí nebo sníh, takže kromě vizuální stránky by tyto změny měly mít vliv i na vlastnosti trati. 

Hra jinak nabídne otevřený svět a rozmanité styly závodů. Užijete si jak s buginami v terénu, tak se supersporty na asfaltu. Zda se hra povede zjistíme 2. října tohoto roku, kdy vyjde na Xbox One a PC.

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Diskuze (2) Další článek: E3: Assassin's Creed Odyssey bude mít pět různých edicí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,