Akce | E3

Gears 5 odhaluje nový herní režim, hra pak vyjde už v září | E3

Gears of War 5 to chce pořádně rozjet. Již na minulé E3 nás zaujal temným příběhem a hutnou atmosférou. Nyní vývojáři oznamují nový herní mód. Hra bude součástí Xbox Game Pass.

Rob Fergusson se dnes stal poslem dobrých zpráv. Fanoušci Gears of War se zkrátka mají na co těšit. Začněme u příběhu. Jak víme (spoiler alert), čtvrtý díl odhalil, že Kait má rodově dost blízko k Locustům. Nový trailer nám naplno připomíná, že rozkol její osobnosti nemůžeme brát na lehkou váhu a kdo ví, Kait se klidně může obrátit na tu zlou stranu.

Větší peckou je ale nový herní režim. Již jsme tu měli obranu proti hordám nepřátel. Nyní je tu útěk. V módu Escape se skupina hráčů dostane do pevnosti nepřátel Swarm, ze které musí uprchnout. Trailer napovídá akční jízdu, nicméně mód podpoří i kreativitu. Hráči budou moci tvořit vlastní mapy, aby se navzájem pořádně potrápili.

Do hry dokonce přibude nový hrdina. Pokud čekáte něco jako přírůstek do příběhu, tak vás možná zklamu. Ale pokud si chcete zahrát za Terminátora, máte důvod k radosti. Člověk nikdy nevěděl, že by za něj chtěl tak moc hrát, každopádně teď se toho nemohu dočkat. Dostanete ho za předobjednávku nebo vlastnění předplatného Xbox Game Pass.

Dočkali jsme se také nových záběrů z mobilní hry Gears POP! Jak jsme čekali, je to jen menší hra, nicméně mít Gears v kapse potěší. O chystané strategii Gears of War bohužel žádné nové zprávy.

Gears of War 5 vyjde již 10. září, samozřejmě na Xbox One a PC. Datum vydání mobilního Gears POP! zatím neznáme. Pokud se Gears 5 nemůžete dočkat, vyhlížejte červenec, kdy proběhne veřejné testování.

Váš názor Další článek: Projektem G.R.R Martina a From Software bude fantasy Elden Ring | E3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,