E3: Jump Force bude bojovka, která nesmí chybět žádnému fanouškovi anime

Podle prvních ukázek a záběrů se zdá, že bojovka, která v sobě skloubí rovnou několik nejznámějších anime nám dodá fantastický bojový zážitek.

Jedno z nejpřekvapivějších odhalení na E3 2018 byla hra Jump Force. Bojovka, která slibuje mashup několika slavných anime sérií. Těšit se můžeme například na Goku z Dragonballu, Luffyho z One Piece, nebo Naruta… z Naruta. Na papíře to zní opravdu fantasticky. A Jak to vypadá na obrazovce? Sakra hezky!

Jump Force nabídne trojrozměrné prostředí, ve kterém každý hráč bojuje se svým tříčlenným týmem (dva bojovníci z něj se objevují jenom občas a na omezenou dobu). Svoje parťáky můžete přivolat například pokud chcete provést speciální útok, nebo jednoho z nich přímo přivolat, aby se s vaším současným bojovníkem prohodil a vy jste hráli za jinou postavu. Tenhle prvek určitě není cizí především hráčům Naruto Ultimate Ninja Storm. Boj je zasazený do prostředí jednoho z představených anime. 

Když už mluvíme o postavách a jejich skládání do týmu, Bandai Namco potvrdilo několik dalších anime bouchačů, kteří se v původním traileru neobjevili. Takže pokud je vaším oblíbencem Zoro (One Piece) nebo Sasuke Uchiha (Naruto), určitě vás potěší jejich přítomnost ve hře.

Zatím to vypadá, že Jump Force bude hodně přímočará hra a naučit se její základy nebude problém ani pro úplné nováčky. Zároveň ale má dostatečnou hloubku na to, aby se zkušení hráči anime bojovek mohli propracovat úplně na jinou úroveň než ti, kteří po nich sáhnou jenom občas. Ovládání je navíc podle prvních zpráv poměrně příjemné a nepůsobí neohrabaně, což je u dobré bojovky naprostá nutnost.

Na anime orgie se můžete těšit v příštím roce a je jedno, jestli hrajete na Xbox One, PS4 nebo PC. PS4 Pro a Xbox One X potom dostanou oproti původním verzím konzolí grafická vylepšení.

Váš názor Další článek: E3: Maneater je open-world RPG, ve kterém budete hrát za žraloka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,