E3: Just Cause 4 láká nebezpečným počasím a chytřejšími nepřáteli

Studio Avalanche se nás snaží přesvědčit, že zabíjení v Just Cause 4 bude stále zábavné. Na konferenci Square Enix představuje nové herní mechaniky.

Just Cause 4 se bude odehrávat ve smyšlené lokaci Solís v Jižní Americe. Má se jednat o dosud nejrozsáhlejší lokaci v historii série a utkáte se v ní s tentokrát vojenskou diktátorkou. Mimo nových zbraní a vozidel slibují vývojáři i zajímavější herní prvky.

Destrukce má nabrat zcela nový rozměr. Ničení nebude způsobeno pouze střelbou a výbuchy, ale také počasím. Ať mluvíme o tornádech nebo sněhových bouřkách, svět má být mnohem živější než v minulých dílech.

Nepřátelé mají být větší výzvou. Prý budou chytřejší s různými druhy jednotek. Každý druh vojáka má své specifické zaměření a někteří se umí zneviditelnit, jiní se zase vyznají v neřízené destrukci.

Velkou novinkou má být upravený vystřelovací hák. Konečně si ho budete moci přizpůsobit dle vlastního gusta, což vám dá možnost být mnohem kreativnější. Co si takhle vytvořit vznášedlo připojím balónů k autu? Žádný problém.

Zda bude Just Cause 4 opravdu zábavné zjistíme 4. prosince tohoto roku, kdy hra vychází na Xbox One, PS4 a PC.

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Váš názor Další článek: To nejlepší z konference Bethesdy: nové Elder Scrolls ve výrobě!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,