E3 lineup Ubisoftu

Obří herní veletrh E3 v Los Angeles se kvapem blíží a mnoho firem chce všechny potenciální návštěvníky a kupce zaujmout ještě před samotným zahájením. Reklamu, kterou se v takových případech rozumí plánovaný lineup her, si tentokrát udělal vydavatelský gigant Ubisoft. Svůj "stánek" bude mít v Jížní hale, kde bude probíhat veřejná předváděčka očekávaných titulů příštích měsíců a začátku roku 2006.

Asi nebudete příliš překvapeni, když vám řekneme, že většina prezentovaných her bude pro konzole - a to jak staré, tak nové generace. Ryze sportovním zástupcem bude AND 1 Streetball, titul z nové série, kterou Ubisoft hodlá konkurovat sportovním mágům z EA. Dále budou blíže představeny hry 187 Ride or Die, America´s Army rise of a Soldier a Heroes of Might and Magic 5, o nichž jsme vás zpravili již dříve.

   

Z "Tom Clancy´s" řady pak můžeme očekávat přítomnost dvou her; Ghost Recon 3, pokračování úspěšné série pro konzole nové generace, a akčněji pojaté Rainbow Six: Lockdown. Chybět nebude ani Far Cry Instincts, konzolová předělávka PC hitu, a Prince of Persia 3. S filmovou licencí pak přijde King Kong, na motivy filmového trháku režiséra Petera Jacksona. Posledním titulem, prezentovaným široké veřejnosti, bude Blazing Angels: Squadrons of WW2, která se podle zahraničních webů velmi podobá oblíbeným Crimson Skies.

  

Za zavřenými dveřmi pak budou probíhat promítačky her Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter a Myst 5: End of Ages.

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Zahodíme díky Sony obrazovky, nebo jde jen o hype?

Témata článku: ,