E3: Nero se vrací v akcí nabušeném traileru k Devil May Cry 5

Capcom vyslyšel přání fanoušků a vrátil se k původní sérii Devil May Cry. Pátý díl by měl přímo navazovat na Devil May Cry 4 a v hlavní roli nás opět čeká Nero, který na kosení démonů nebude sám.

Devil May Cry se vrací na scénu v plné parádě a především se svým osobitým a fanoušky oblíbeným stylem. Po vlažném přijetí DmC: Devil May Cry ze strany hráčů se Capcom rozhodl pro návrat ke kořenům a v publiku na E3 sklidil velké ovace.

V hlavní roli hry by se měl objevit Nero, ale stejně jako v Devil May Cry 4 by se nám do rukou mohl dostat i starý dobrý Dante, který se v traileru na krátkou chvíli také objeví.

Z traileru už víme, že nás čeká několik zajímavých novinek a tou první bude, že Nero dostane jakousi robotickou ruku. O svoji démonickou totiž přijde zaviněním nám zatím neznámého padoucha. Nejvíce se mluví o tom, že by se mohlo jednat o Virgila.

Bojový systém z prvních záběrů vypadá, že bude věrný svým předchůdcům a zůstane u lety prověřeného stylu. Tak jako vždy bude záležet nejen na tom, zda nepřátele likvidujete efektivně, ale také stylově. Vzhledem k tomu, že portfolio vašich dovedností se v průběhu hry bude asi už tradičně hodně rozrůstat, dá se očekávat, že jsme viděli pouze zlomek toho, co nám v boji Nero nabídne.

Ani Nerova vizáž se neobešla beze změny. Tentokrát má krátký sestřih a už výše zmiňovanou robotickou ruku. A v neposlední řadě také ženskou výpomoc. Uvidíme, jak moc nám bude k ruce.

Devil May Cry 5 bylo sice odhaleno na konferenci Microsoftu, ale to ještě neznamená, že si na jiných platformách nezahrajete. Počkejme si na více informací.

Váš názor Další článek: E3: Microsoft chystá rovnou tři nové hry z univerza Gears of War

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,