E3: Ninja Theory asi kutí týmovou rubačku Bleeding Edge

Úniky kolem E3 začínají nabírat na obrátkách.

Jak už tomu před E3 bývá, objevují se další a další úniky informací, které jsou chystané k odhalení na herním veletrhu v Los Angeles. Teď se ke tvůrcům, kteří odhalili svůj program dříve než chtěli přidalo i studio Ninja Theory, které stojí za hrami jako Heavenly Sword, DmC: Devil May Cry či Hellblade. Spousta soubojů a akce jim tak rozhodně není cizí, ale tentokrát si tuto parádu zřejmě užijeme v multiplayeru.

V minulém roce na E3 oznámil Microsoft, že studio Ninja Theory bude nově spadat pod jeho křídla a britští vývojáři očividně nezaháleli. Už rok po tomto oznámení nám totiž předvádějí svoji první hru. Půjde o rubačku se souboji na blízko, ve které se budete s nepřáteli utkávat v týmech po čtyřech hráčích. Ačkoliv zatím není nic oficiální, můžeme čekat, že hra bude exkluzivní pro Xbox One a možná se přidá i PC.

Více se nejspíše dozvíme už tento týden. Už teď si ale můžete zakroužkovat datum 27. června, protože uniklé video k tomuto dni datuje start alfa testu. Více na zítřejší konferenci Microsoftu.

Váš názor Další článek: Shenmue 3 si na Xboxu nezahrajete, prozradil Twitter

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,