E3: Nové tituly od společnosti Konami

Hned několik her představila dnes společnost Konami. Jedná se o celkem 4 nové tituly, které se nyní pojďme blíže představit.

Frogger Classic (pracovní název) - Ano, náš malý zelený hrdina se vrací. Titul Frogger Classis by měl být v zásadě určen spíše mladšímu publiku, které si bude moci prohlédnout až 8 exotických a rozmanitých světů. Hra vyjde v roce 2002 pro GameCube, PS2, Xbox a PC.

Frogger`s Adventures 2 (pracovní název) - I podruhé tu máme našeho malého hrdinu. Na GBA se tak dostanou další jeho dobrodružství, hráč bude mít k dispozici 6 herních světů a více než 17 levelů.

Evolution Snocross - Konami připravují i nový závodní titul, který se tentokrát odehrává v nehostinných pustinách plných sněhu a ledu. Vaším úkolem bude nejen vyhrávat závody, ale také se dobře pobavit při skákání z velkých skokánků a dalších zimních radovánkách. Titul Evolution Snocross vyjde v říjnu 2002 na PS2, XBox a PC.

Moto-X - Poslední novinkou v našem seznamu jsou připravované motocyklové závody Moto-X, které se budou odehrávat v blízké budoucnosti. Tato hra vyjde taktéž v říjnu 2002, v přípravě jsou verze pro PS2, XBox a PC.

Zdroj: PR

Váš názor Další článek: E3: Commandos 3 - video!

Témata článku: , , , , ,