E3: Nové záběry ukazují pirátské řádění ve Skull and Bones

Skull and Bones bylo nedávno posunuto na začátek příštího roku, ale už teď se nám dostává gameplay videa, a to vypadá opravdu nádherně.

Pirátská akce Skull and Bones dostala na E3 prostor pro nové gameplay video a v něm se nám dostalo ukázky hned několika důležitých částí hry. Fanoušci pirátských dobrodružství se mohou radovat, jejich čekání na mořskou akci sice bude delší, ale zřejmě bude stát za to.

Ubisoft už ve své finanční zprávě oznámil, že Ubisoft Singapore potřebuje k dokončení hry více času na vytvoření hry s otevřeným světem. A upřímně? Vezměte si kolik času potřebujete. Rádi si počkáme. Obzvláště když víme, že za hrou bude stát studio, jehož zkušenosti s pirátstvím pocházejí z Assassin´s Creed: Black Flag.

Už dříve jsme se dozvěděli, že nás čekají PvP souboje i PvE obsah a především singleplayerová kampaň.

Ještě před vydáním bychom se měli dočkat bety k testování. Následné vydání hry by mělo přijít na konci jara 2019 na PS4, Xobx One i PC.

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Diskuze (1) Další článek: E3: Assassin's Creed Odyssey se bude odehrávat v době peloponéské války

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,