E3: Ohlášena alianční rasa v Burning Crusade

Je konec množstvím spekulací o nové rase Aliance v datadisku nejpopulárnějšího západního MMORPG. Do světa World of Warcraft v datadisku Burning Crusade přibude na stranu Aliance jako rovnováha k Blood elfům rasa Draenei. Potomci rasy Eredar, stejné rasy, k níž náležel Archimonde, dokázali odolat démonickému vlivu a uprchnout ze svého domovského světa s cílem jednou zničit moc Legie.

Draenei procestovali hodně světů, spřátelili se s Naaru - rasou bytostí blízkých Svatému světlu, které dává sílu paladinům Azerothu. Naaru posvětili Dreanei touto mocí, čímž z nich učinili přirozené spojence Aliance. Draenei navíc nenávidí orky, kteří je v Outland takřka vyhladili. Ke všemu nedávno Blood elfové uloupili vznešené rase jejich technologie a sabotáží jejich dimenzionální lodě zapříčinili zřícení této lodi právě na Azeroth.

  

Co do podoby jsou Draenei zvláštním kokteilem humanoidních a zvířecích rysů - podobně, jako Taureni. Ženské modely připomínají elfy, nicméně na hlavě jsou patrné výběžky, možná dokonce rohy. Mužští Draenei vzdáleně připomínají právě Taureny, a to výraznými kopyty a ocasem. Společná je modrá barva kůže. Do té míry, do jaké lze zatím srovnávat, jsou obě rasy chystaného datadisku přibližně stejně zajímavé a atraktivní.

  

Zdroj: Homepage

Diskuze (2) Další článek: E3 živě – vzhůru na výstavu

Témata článku: , , , , ,