E3: Prvních 90 sekund z traileru na MGS4

Metal Gear Solid 4 bude premiérou Solid Snakea na next-gen konzoli, není tedy divu, že na sebe na E3 strhne nemálo pozornosti. Na blogu legendárního tvůrce série Hideo Kojimy so objevil zvukový záznam z prvních 90 sekund traileru, který Sony chce v losangelském Convention Centeru představit. Audiozáznam je v japonštině, podle informací z blogu v něm probíhá tento rozhovor:

Snake: Válka se změnila. Náš čas skončil. Je konec naší války.

Cambell: Od manhattanského incidentu se zmírnila omezení pro vojenskou intervenci v cizích zemích, což zvyšuje poptávku po žoldácích. Války na celém světě dnes závisí hlavně na soukromých vojenských společnostech, jejichž věcí je i zásobování žoldáků. Tyhle společnosti se staly vážnou hrozbou.

Snake: Spojené státy vyvezly příliš své vojenské síly. Teď za to platí.

Campbell: Dohromady mají společnosti dost lidí na soupeření se Státy. Podle našeho vyšetřování pět největších společností řídí loutková korporace, která funguje jako mateřská společnost.

Snake: A ta mateřská společnost...?

Campbell: Outer Heaven.

Snake: Svět, ve kterém bude vždy místo pro vojáky...

Nejdůležitější na této krátké ukázce je odkaz na Outer Heaven, což je fiktivní opevněný stát v Africe a též společnost založená v původním Metal Gear. Outer Heaven byl také v této hře zničen a zmínky o něm v dalších hrách série byly jen nevýrazné, takže přítomnost názvu v traileru na Metal Gear Solid 4 je zatím nejasná. Snad celý trailer odhalí víc.

Zdroj: Gamespot, Hideoblog

Váš názor Další článek: E3: Line-up společnosti Activision

Témata článku: , ,