E3: Resident Evil 2 dorazí v remasterované verzi

Kultovní zombie série do své rodiny přivítá další přírůstek už na začátku příštího roku. Tentokrát se vrátíme s nostalgií ke druhému dílu, který dostane kompletně nový kabát a zapomenout můžete i na frustrující fixovanou kameru.

Sony na svojí konferenci vypustilo do světa první trailer na remaster druhého dílu série Resident Evil. Kromě traileru přímo z konference se nám dostalo také gameplay traileru, který ukazuje první záběry přímo ze hry.

Oproti své předloze projde remasterovaná verze několika změnami. "Resident Evil 2 bude mít čerstvý přístup ke klasické hře hororové ságy s realistickou grafikou, vtahujícími zvukovými efekty, novým pohledem kamery, který bude veden přes rameno a také modernizovanými prvky ovládání." stojí v tiskové zprávě ke hře. 

Už teď se nemůžeme dočkat přeleštěného boje o holý život s Claire a Leonem i přesto, že jejich původní herci se k projektu nepřipojili.

Remake klasické hry byl oznámen už roku 2015 a nyní konečně víme i datum vdyání. Únik ze spárů nemrtvých začne 25. ledna na PS4, PC i Xboxu One.

Váš názor Další článek: E3: Sony potvrdilo New Game+ pro God of War

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,