PS3 | Akce

E3: Rockstar promluvil o Agent

Sony na své konferenci zmínila tolik her a zařízení, že se mezi nimi akční podívaná Agent, od lehendárního studia Rockstar, málem ztratila. Naštěstí je ale na E3 přítomen i jeden ze zakladatelů zmíněné tvůrčí firmy - Sam Houser - který nezapomněl chystanému titulu trochu přihřát polívčičku. Ale pomineme-li, že hra vyjde jen na PS3, a že se bude odehrávat v 70. letech minulého století, co vlastně mohl prozradit?

Jestli hádáte nic, tak hádáte bohužel správně. Vydání Agent je naplánováno až na příští rok (v redakci tipujeme čtvrté čtvrtletí), a proto je ještě moc brzy, aby si tvůrci pustili pusu na špacír. Houser tak přítomné novináře počastoval alespoň osobními pocity a pohledem přímo do studia:

"Vždy jsme rádi pracovali na akčních hrách, a co se Agent týče, věříme, že se nám podaří stvořit něco, čemu říkáme ultimátní akční hra," začal Sam. "Agent je titulem, po jehož vývoji jsme toužili dlouhá léta. A zatím můžu říct, že tvůrčí tým v Edinburghu odvádí výbornou práci v otázce zkombinování intenzivní akce, atmosféry a samozřejmě kvalitního příběhu. Už se nemůžeme dočkat, až si hráči tento titul vyzkouší."

Ač je to prozatím pouhá spekulace, Microsoft nejspíš sáhne do svých tajných fondů a nakonec odkoupí pro svou konzoli práva na Agent, prozatím je to však PS3 exkluzivitka s níž se musí počítat!

Zdroj: Gamespot

Dostupné pro: PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Rockstar North
Začátek prodeje: 2010
Váš názor Další článek: Wii se letos zlevňovat nebude

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,