E3: S čím zaútočí Midway?

Další ze společností, které zveřejnily své line-upy pro blížící se E3, je Midway. Celkem se na výstavišti v LA objeví 14 titulů ze stáje Midway, mezi nimiž nechybí ani taková jména jako Mortal Kombat či Unreal Tournament.

John Woo Presents Stranglehold (PS3, Xbox 360, PC)
Stranglehold bude duchovním nástupcem filmu Hard Boiled. Pokud jste snímek viděli, jistě víte, že hlavním hrdinou je inspektor Tequila, za kterého budeme hrát. Příběh nás zavede zejména do Chicaga a Hong-Kongu, přičemž vše se má točit kolem vraždy syna jednoho policisty. Vina padne na nevinného vůdce gangu - a problém je na světě. A na vás bude vše nějakým způsobem vyřešit a dopadnout pravého vraha. Hra by dle všeho měla nabídnou propracovaný příběh, neboť vychází do značné míry i ze své filmové předlohy. Ne jinak na tom ale budou ostatní prvky tohoto ambiciózního díla. (více o hře v našem preview)

Mortal Kombat Armageddon (PS2, Xbox)
Počátky série Mortal Kombat se datují na staré konzole jako byla Amiga, Genesis nebo SNES. Na těchto prehistorických zařízeních zároveň MK slavil největší úspěchy, na které na konzolích dnešních už nenavázal. Za zmínku stojí snad jen loňští Shaolin Monks, kteří si po zásluze vykoledovali dobré hodnocení u kritiky a slušná čísla prodejnosti, díky nimž se můžeme těšit na nové pokračování. To ponese podtitul Armageddon a slibuje vše nejlepší z předchozích dílů a ještě něco navrch. (více o hře v našem preview)

   

Další hry:

Blitz: The League (Xbox 360, Wii, PSP)
Unreal Tournament 2007 (PS3, PC)
Happy Feet (PS2, GameCube, Wii, GBA, PC, DS)
The Ant Bully (PS2, GameCube, GBA, PC, Wii)
Spy Hunter: Nowhere to Run (PS2, Xbox)
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)
Rise & Fall: Civilizations at War (PC)
The Grim Adventures of Billy & Mandy (PS2, GameCube, GBA)
MLB SlugFest 2006 (PS2, Xbox
RUSH (PSP)
Mortal Kombat: Unchained (PSP)
NBA Ballers: Rebound (PSP)

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: E3: Jaké tituly chystá Ubisoft?

Témata článku: , , ,