E3 se zúčastní Square Enix i Bandai Namco. Ukáže se Elden Ring?

Letos bude veletrh E3 probíhat ve virtuální podobě a postupně se přidávají další vydavatelství, která na něm budou představovat svoje novinky.

V posledních týdnech začala vydavatelství oznamovat, jestli se budou účastnit letošní E3 nebo ji stejně jako Konami vynechají. Dnes ESA (Entertainment Software Association) potvrdila účast dalších velkých hráčů. Tím největším jménem je bezesporu Square Enix. Z jejich repertoáru jsme zvědaví na trojici velkých titulů. První ukázku z Forspoken jsme viděli docela nedávno, Final Fantasy XVI zatím představil jen jeden trailer a vývoj Babylon's Fall se z nějakého důvodu táhne pěkně dlouho, i když jsme o něm poprvé slyšeli už v roce 2018. 

Samozřejmě očekáváme i úplné novinky, stejně jako v případě Bandai Namco. Tady ale fanoušci jednoznačně nejvíce vyhlížejí Elden Ring, novinku od studia FromSoftware, která vzniká ve spolupráci s Georgem R. R. Marinem. Úniků už je na internetu dost, takže by bylo načase přijít s něčím oficiálním. Ty poslední z nich sice uvádí, že vydání je ještě daleko, ale to neznamená, že bychom se konečně neměli dočkat pořádného traileru.

Uvidíme také co nového si připravuje Sega. Neustále se mluví o remasteru velmi oblíbeného Sonic Colors. Mimo to je v jejich repertoáru ale také strategie Total War: Warhammer III, kterou fanoušci této série netrpělivě vyhlížejí. Kromě těchto velkých jmen byly na seznam účastníku přidány i menší společnosti jako Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach a Verizon. 

Počet velkých vydavatelů, kteří se E3 2021 zúčastní, pěkně narůstá. Kromě výše zmíněných už máme potvrzené také Nintendo, Xbox, Capcom, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. a Koch Media. Vše dost pravděpodobně bude probíhat formou prezentací, které loni probíhaly v rámci Summer Game Festu. Celá akce pak proběhne od 12. do 15. června.

Zdroj: Polygon

Diskuze (1) Další článek: Microsoft na Xboxech vždy prodělával. Do zisku jej dostaly hry a služby

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,