E3: Vyjde Too Human až příští rok?

Ač se to tak může na první pohled jevit, konference Microsoftu opravdu nebyla postavena pouze na oznámení nových počinů, a konverzí těch starších. Dokladem budiž zmínka o chystané epické akci Too Human, která je už více jak rok ve vývoji exkluzivně pro Xbox 360. Vydání zmíněné hry bylo původně naplánováno na konec letošního roku, ale po dnešku na to můžeme asi zapomenout. Titul Too Human se totiž objevil na seznamu her, které Microsoft plánuje vydat příští rok.

No, jelikož neradi smutníme sami, připomeneme těm, kteří hru neznají, o co vlastně jde. Prostřednictvím Too Human se ujmete role boha Baldura, a postavíte se na poslední zoufalou obranu lidstva před nepřátelskými stroji. Ve vašem nelehkém poslání vám pak budou nápomocny nejrůznější zbraně pro boj na dálku i tváří v tvář. Pokud špatně snášíte velký tlak (kterým zavinění vymření milionů lidí bezpochyby je) není nic jednoduššího, než hru rozehrát až s čtyřmi kamarády.

Krom vskutku působivého zpracování byste se navíc měli dočkat i orchestrálního hudebního doprovodu, jenž se bude dynamicky měnit v závislosti na dění na obrazovce. Inu, jak vidno, Too Human má opravdu vysoké ambice, když navíc dodáme, že se jedná teprve o první díl z plánované trilogie, jistě pochopíte proč neskrýváme nadšení.

Váš názor Další článek: E3: Microsoft představuje nový „only-on-X360“ titul

Témata článku: , ,