EA

EA: Dočkáme se X560 a PS3.5

Dnešní den začal pro fanatické zastánce Xboxu i Playstationu jistě příjemně. V Ranní diskusi dostali regulérní šanci poplivat stroj nepřátelského tábora, a tak jistě přijde vhod i něco málo nových informací. Rich Hilleman z EA se totiž nechal slyšet, že se ještě před uvedením skutečných nástupců X360 a PS3 dočkáme jakýchsi mezistupňů.

Ačkoliv se jedná pouze o jeho předpověď, potvrdil tak dlouho probíhající spekulace, které s podobným  krokem počítaly. V průběhu příštího roku bychom se tak dost možná mohli dočkat X560, který by ještě o rok později následoval Playstation 3.5. I přesto, že se jedná o pouhé dohady, jejich pravdivosti nahrává skutečnost, že Microsoft plánuje zároveň s uvedením Projektu Natal re-launch Xboxu, a snad nikdo nevěří, že by něco takového chtěla tato firma absolvovat se 'starou' konzolí.

V případě Sony se prozměnu můžeme opřít o jejich již dříve ohlášenou desetiletku, během níž prý na trh neuvedou žádného opravdového nástupce stávajícího Playstationu. O mezistádiu však nepadla ani řeč. Ať už to ovšem dopadne jakkoliv, nezbývá než doufat, že hráči nebudou zase ti, kteří na případné machinace doplatí.

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (10) Další článek: Víkendová sleva THQ her na Steamu

Témata článku: , , , , ,